Montering

Montering av vindavvisare
Montering på sidorutor fram

 

image1image2

1. Rengör noggrant insidan av tätningsskåran och försäkra dig om att utrymmet är fritt från vassa föremål. Ta bort dekaler från produkten.

image3image4

2. Tryck först in produktens vänstra sida i tätningsskåran. Vindavvisare för t.ex. Volvo V70 känns först något större och sitter väldigt tätt. Vid behov använd en tunn plastbit för att trycka tätningslisterna ordentligt på sin plats.
image5 image6 rsz_image7 rsz_image8
3. Tryck försiktigt in produktens högra sida i tätningsskåran genom att böja produkten lite.
image9 image10 image11
4. Styr försiktigt in hela produktens mittdel i tätningsskåran. Kontrollera att produkten sitter ordentligt i tätningsskåran.
image12 image13 image14 image15
Montering på sidorutor bak

image16image17

1. Rengör noggrant insidan av tätningsskåran och försäkra dig om att utrymmet är fritt från vassa föremål. Ta bort dekaler från produkten.

image18image19

2. Tryck in produktens högra hörn i tätningsskåran så att den vänstra sidan går in i tätningsskåran ungefär till mitten av rutan. Skjut därefter försiktigt upp produkten i båda hörnen.

image20

3. Kontrollera att produkten sitter ordentligt i tätningsskåran.

image21image22

4. Sätt fast clipsen mellan produkten och tätningslister så att den lilla piggen på clipsens trycker mot tätningen. Den ena clipsen monteras på vänster och den andra clipsen på höger sida.

image23

Nu är produkten färdigmonterad.
Under ett par första dagar kan rutan hissas upp och ner lite trögare eftersom det tar tid innan tätningslisterna anpassar sig till vindavvisaren. Har du problem med produktens montering är du välkommen att ringa till oss kl 8–18 på telefonnummer 044 914 2528 eller skicka ett meddelande till e-postadress tuuliohjaimet@gmail.com.