Etusivu

Tervetuloa verkkokauppaan!

Aloitimme autojen sivuikkunoiden tuuliohjaimien myynnin 2011. Vuotta myöhemmin valikoimaan lisättiin konepellin kivisuojat. Verkkokaupastamme löydät tuuliohjaimet ja vetosuojat melkein kaikille automerkeille. Myymme ja olemme maahantuojia HEKO, EGR, ClimAir ja CappaFe tuuliohjaimille, konepellin kivisuojille ja muille tuotteille.  Valikoimaamme kuuluvat myös maskisuojat.

Varastosta löytyy heti yli 10 000 tuotetta.

Kivisuojia on saatavana mustana, puoliläpinäkyvänä ja kirkkaana. Lisäksi tehtaalta voi tilata mustan, valkoisen, hopeisen art-toteutuksella tai kuvilla varustetun silkkipainatuksen. Läpinäkyvä kivisuoja voidaan maalata auton sävyyn ilmoittamalla oikean värikoodin. Varastossa on valmiina useita erilaisia kivisuojia. Kivisuojat on tehty lujatekoisemmasta materiaalista kuin useimmat muut Suomessa myytävät kivisuojat, ja myös kiinnikkeet ovat paremmat. Kiinnikkeet on asennettu valmiiksi tuotteeseen, joten asentaminen on nopeaa ja helppoa.

Pyrimme lähettämään tilaukset varastolta nopeasti eli 1-3 päivän sisällä. Jos tuote on loppunut varastosta, ilmoitamme tästä asiakkaalle erikseen, ja lähetämme tuotteet noin kahdessa viikossa.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Hintoihin lisätään toimituskulut.