Etusivu

Tervetuloa verkkokauppaan!

Aloitimme autojen sivuikkunoiden tuuliohjaimien myynnin 2011. Vuotta myöhemmin valikoimaan lisättiin konepellin kivisuojat. Verkkokaupastamme löydät tuuliohjaimet ja vetosuojat kaikille automerkeille. Myymme HEKON tuuliohjaimia, ja olemme CA Plasticin konepellin kivisuojien ja karmin liimattavien tuuliohjainten maahantuoja. Lisäksi olemme maahantuoja CT (Cobra Tuning) karmin liimataville tuuliohjaimille.  Valikoimaamme kuuluvat myös maskisuojat ja kattoikkunan tuulisuojat.

Varastosta löytyy heti yli 8000 tuotetta.

Kivisuojia on saatavana mustana, puoliläpinäkyvänä ja kirkkaana. Lisäksi tehtaalta voi tilata mustan, valkoisen, hopeisen art-toteutuksella tai kuvilla varustetun silkkipainatuksen. Läpinäkyvä kivisuoja voidaan maalata auton sävyyn ilmoittamalla oikean värikoodin. Varastossa on valmiina useita erilaisia kivisuojia. Ca Plasticin kivisuojat on tehty lujatekoisemmasta materiaalista
kuin useimmat muut Suomessa myytävät kivisuojat, ja myös kiinnikkeet ovat paremmat. Kiinnikkeet on asennettu valmiiksi tuotteeseen, joten asentaminen on nopeaa ja helppoa.

Pyrimme lähettämään tilaukset varastolta nopeasti eli 1-3 päivän sisällä. Jos tuote on loppunut varastosta, ilmoitamme tästä asiakkaalle erikseen, ja lähetämme tuotteet noin kahdessa viikossa.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Hintoihin lisätään toimituskulut.