Etusivu

Tervetuloa Tuuliohjaimet verkkokauppaan!

Aloitettiin autojen sivuikkunoiden tuuliohjaimeiden myyntiä vuonna 2011. Vuosi myöhemmin lisäsimme meidän valikoimaan myös konepellin kivisuojat. Verkkokaupastamme löydät tuuliohjaimet/vetosuojat kaikkiin automerkkeihin. Myymme Puolan tehtaan HEKO ja Venäjän tehtaiden CA-plastic  tuuliohjaimia. Löytyy myös konepellin kivisuojia, takaikkunan, tuulilasin ja kattoikkunan tuulisuojia. Tuuliohjaimet on tukeva muovia ja sopii pohjoismaiseen ilmastoon. Poistamme tehtaan teipin ja asennamme UV-säteilyä kestävän kaksipuolisen teipin, korvaamme muoviklipsit metalliklipseillä, sekä lisäämme klipsien asennusta helpottavan apuvälineen. Muoviset klipsit eivät kestä pakkasta ja hajoavat.

Me tarjoamme 2800 erilaista tuuliohjainta, 290 maskisuojaa, ja 1500 kivisuojaa.  Kivisuojat on saatavana mustana, puoliläpinäkyvänä tai kirkkaana. Lisäksi kivisuojiin saa silkkipainatuksen mustalla, valkoisella, hopeisella tai hiilikuituhopeisella värillä. Läpinäkyvän kivisuojan saa maalata saman väriseksi kun auto, ilmoita vaan värikoodi. Kaikki tuotteet eivät ole listattu täällä.

Pyrimme toimittamaan tilaukset nopeasti eli 1-3 päivän sisällä. Jos tuote on loppunut varastosta, niin ilmoitamme siitä asiakalle erikseen ja lähetämme tuotteet noin 2 viikon sisällä.

Tuuliohjaimia on helppo ja nopeaa asentaa.

Saatavilla 2 tai 4 kpl sarja ja meiltä saat osta myös yksittäisiä tuuliohjaimia. Linja autoihin saatavilla ainoastaan kuljettajan puoleiseen ikkunaan.

Meillä löytyy tiivisteiden väliin asennetavia ja 3M tarran avulla (joka on jo valmiiksi asennettu tuotteeseen) ovien karmeihin asennetavia tuuliohjaimia.

 

– Tyylikäs tumma (musta) muovi mistä silti näkee läpi.

– Tuuliohjaimet suoja sinua sivulta tulevalta auringolta yläreunasta jopa 5cm.

– Vaimentaa suhinaan kun ikkunat ovat auki.

– Pitää auton sivuikkunat puhtaina ja vettä ei pääsee sisään, vaikka ikkunat olisivat auki.

– Monikertaista ilmanvaihdon auton sisällä.

– Luo autolle trendikkään ulkonäön ja erottuu massatuotannostaan.

– Läpinäkyvän kivisuojan saa maalata saman väriseksi kun auto, ilmoita vaan värikoodi.

Tuuliohjaimiin on asennettu valmiiksi Pohjoismaisiin oloihin soveltuva uv suojattu kaksipuoleinen teippi, sekä kiinnitysklipsien asennusta helpottava apuväline.

Kivisuojiin on valmiiksi asennettu kiinnikkeet asennuksen helpottamiseksi.  Kivisuojat on saatavana mustana, puoliläpinäkyvä tai kirkkaana. Lisäksi kivisuojiin saa silkkipainatuksen mustalla, valkoisella, hopeisella tai hiilikuituhopeisella värillä.

Kaikki hinnat sisältää ALV 24%. Hintoihin lisätään toimituskulut.

Kysy meiltä
menestys