HEKO Tuuliohjaimet

Tuuliohjaimien asennus.

Takaikkunoiden ohjaimilta on poistetut teippi ja laitetut koko reunaan pituudelta pohjoismaisin oloihin soveltuva kaksipuoleinen teippi. Sitten pysyy ohjaimet varmasti paikalla. Lisäksi on mukana metalliklipsien asennusta helpottava apuväline. Jos klipsit tuntuu vähän isoilta, purista niitä pihdeillä. Jos tiivistee jää ohjaimen väliin, niin hyvä apuväline on joku kortti, että saisit sen sieltä välistä pois. Muuttama vinkki asennuksesta myös osiosta UKK.

Tuuliohjaimien asennus
Asennus etuikkunoihin

image1image2

1. Puhdista tiivisteiden väli huolellisesti ja varmista, että sinne ei jää mitään terävää. Poista tarrat tuotteesta.

image3image4

2. Aseta ensin tuotteen vasen puoli tiivisteiden väliin. Ensisilmäyksellä esimerkiksi Volvo V70 tuuliohjaimet näyttävät suuremmilta ja kiinnittyvät hyvin tiiviisti. Tarvittaessa asentamisessa voi käyttää apuna pankkikorttia tai muuta vastaavaa välinettä.
image5 image6 rsz_image7 rsz_image8
3. Aseta oikea puoli tiivisteiden väliin varovasti taivuttamalla.
image9 image10 image11
4. Aseta koko tuotteen keskiosa varovasti tiivisteiden väliin. Varmista, että tuote on kunnolla tiivisteiden välissä.
image12 image13 image14 image15
Asennus takaikkunoihin

image16image17

1. Puhdista tiivisteiden väli huolellisesti ja varmista, että sinne ei jää mitään terävää. Poista tarrat tuotteesta.

image18image19

2. Aseta tuotteen oikea kulma tiivisteiden väliin siten, että vasen puoli asettuu tiivisteiden väliin suunnilleen ikkunan vasemman reunan puolivälistä. Sitten siirrä tuotetta varovaisesti ylöspäin molemmista kulmista kiinni pitäen.

image20

3. Varmista, että tuote on kunnolla tiivisteiden välissä.

image21image22

4. Laita tiivisteiden ja tuotteen väliin kiinnikkeet siten, että kiinnikkeen nastapuoli painautuu tiivisteeseen. Kiinnitä toinen kiinnike vasemmalle ja toinen oikealle puolelle.

image23

Tuote on nyt asennettu.
Ikkunoiden sulkeutuminen voi olla hiukan hitaampaa parina ensimmäisenä päivänä, sillä kestää jonkin aikaa ennen kuin ikkunan tiivisteet mukautuvat tuuliohjaimeen. Jos asentamisen kanssa tulee ongelmia, soita meille numeroon 044 9142528 arkipäivisin klo 8-18 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen tuuliohjaimet@gmail.com