Tuuliohjaimet

 

Tuuliohjaimien asennus
Asennus etuikkunoihin

image1image2

1. Puhdista tiivisteiden välinen alue huolellisesti ja varmista että sinne ei jää mitään terävää. Poista tuotteesta tarrat.

image3image4

2. Kiinnitä ensin tuotteen vasen puoli tiivisteiden väliin. Ensisilmäyksellä näyttävät Volvo V70 tuuliohjaimet olevan suuremmat ja kiinnittyvät hyvin tiiviisti. Tarvittaessa auttaa pankkikorttin kaltaisella kortilla tiivisteet paikoilleen.
image5 image6 rsz_image7 rsz_image8
3. Kiinnitä oikea puoli varovaisesti hieman taivuttamalla tiivisteiden väliin.
image9 image10 image11
4. Kiinnitä varovaisesti koko tuotteen keskiosa tiivisteiden väliin. Tarkista että tuote on kunnolla tiivisteiden välissä
image12 image13 image14 image15
Asennus takaikkunoihin

image16image17

1. Puhdista tiivisteiden välinen alue huolellisesti ja varmista että sinne ei jää mitään terävää. Poista tuotteesta tarrat.

image18image19

2. Kiinnitä tuotteen oikea kulma tiivisteiden väliin näin että vasen puoli menee ikkunan vasemman reunan noin puolivälistä tiivisteiden väliin. Sitten siirrä tuotetta varovaisesti ylöspäin molemmista kulmista.

image20

3. Tarkista että tuote on kunnolla tiivisteiden välissä.

image21image22

4. Laita tiivisteiden ja tuotteen väliin klipsit näin että klipsin nasta puoli painautuu tiivisteeseen. Kiinitä yksi klipsi vasemmalle ja toinen oikealle.

image23

Nyt tuote on asennettu
Parina ekana päivänä ikkunat saattavat sulkeutua tiukemmin kiinni, koska ikkuna tiivisteet tarvitsevat aikaa mukautuakseen tuuliohjaimeen. Jos Teille tulee ongelmia tuotteen asentamisen kanssa, olkaa hyvä ja soittakaa meille 044 9142528 arkipäivisin klo 8-18 tai voitte lähettää sähköpostia osoiteeseen tuuliohjaimet@gmail.com
Kysy meiltä
menestys