Toimitus

Toimitamme tuotteet postitse. Tuotteet voi noutaa lähimmästä postista. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa. Tuotteet voi noutaa myös suoraan meiltä. Lähetämme tilaamasi tuotteet yleensä 1 – 3 työpäivän kuluessa tilaamisesta. Jos tavaraa ei ole varastossa, ilmoitamme tästä asiakkaalle ja tilaamme tuotteet. Toimitusaika on tällöin noin 2 viikkoa.
Toimituskulut lasketaan rahtihinnastojen mukaisesti (tuuliohjaimet 11 euroa ja konepellin kivisuojat 16 euroa). Toimituksen mukana tulee kuitti, joka toimii takuutodistuksena.

Muista seuraavat asiat vastaanotettuasi tuotteen:

 • Tarkasta lähetyksen sisältö mahdollisimman pian. Varmista, että se vastaa tilaustasi.
 • Jos tuote ei sovellu käyttötarkoitukseen, älä tee tuotteeseen mitään muutoksia ja ota
  viipymättä yhteys myyntiimme.

Tuotteillamme on ”neljä yhdessä” takuu

 • Palautustakuu – jos asiakas ei ole jostain syystä tyytyväinen tuotteeseen, tuotteen voi palauttaa 14 päivän kuluessa, ja tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle (ei toimituskuluja).
 • Kuljetustakuu – jos tuote vaurioitu kuljetuksen aikana, lähetämme uuden tuotteen.
 • Vaihtotakuu – jos asiakas on tilannut väärän tuotteen, tuote voidaan palauttaa ja vaihtaa sopivaan tuotteeseen.
 • Korjaustarvikkeiden takuu – toimitamme tarvittaessa uudet kiinnikkeet ja reunateipit kadonneiden tilalle.

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tavaran vastaanottamisesta. Palautus on asiakkaalle ilmainen vain silloin, kun olemme tehneet virheen ja lähettäneet väärän tuotteen. Muussa tapauksessa asiakas maksaa palautuskulut. Peruutusoikeus koskee vain asianmukaisesti palautettuja tuotteita, eli tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja pakattu hyvin lähettämistä varten. Palauta tuote vasta sitten, kun olet saanut palautusohjeet myyjältä.

Maksutavat

Tuotteet voi maksaa seuraavilla maksutavoilla:

 • Suomalaiset verkkomaksut (maksunvälittäjä Klarna)
 • Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Tällöin tiliotteessasi tai
  luottokorttilaskussasi näkyy Paytrail Oyj. Verkkokauppa markkinoi ja toimittaa tuotteet ja palvelut asiakkaalle. Verkkokauppa vastaa kauppaan liittyvistä lakisääteisistä velvoitteista ja itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, ota yhteys suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu. https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta
 • Käteinen (vain tuotteet noudettaessa)