Toimitus

Toimitamme tuotteet postitse tai matkahuollolla (konepellin kivisuojat). Eli tuotteet menee sun lähimpään postin toimipisteeseen tai matkahuoltoon (konepellin kivisuojat) ja saat viestin kun paketti on haetavissa. Myös on mahdollista tulla itse hakemaan tuotteet. Toimitamme tilaamasi tuotteet normaalisti 2 – 4 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Jos tavaraa ei ole varastossa, ilmoitamme siitä asiakkaalle ja tilaamme ne, tilausaikaa on noin 2-3 viikkoa.
Toimituskulut lasketaan rahtihinnastojen mukaisesti. Saat toimituksen mukana kuitti, joka toimii takuutodistuksena.

Kun olet vastaanottanut tuotteen, huomioi seuraavat kohdat:

 • Tarkasta lähetyksen sisältö mahdollisimman pian vastaako se sitä mitä tilasit.
 • Jos tuote ei sovi siihen tarkoitukseen mihin se on tarkoitettu, älä millään tapaa muokkaa tuotetta vaan ota viipymättä yhteys myyntiimme.

Meidän myytävillä tuotteillä on 4 in 1 takuu.

 • Palautustakuu – jos asiakas ei ole jostain syystä tyyttyväinen tuotteeseen, hän voi sen palauttaa 14 päivän sisällä ja saa takaisin vaan tuotteen hinnan (ei toimituskuluja).
 • Kuljetustakuu – jos tuote vaurioitu kuljetuksen aikana, lähetämme uuden tuotteen tilalle.
 • Vaihtotakuu – jos asiakas on tilannut väärän tuotteen, hänellä on mahdollisuus se palauttaa ja vaihta sopivaan tuoteeseen.
 • Korjaustarvikkeiden takuu – jos häviä klipsit tai tarvitset uudet teipit reunoihin, niin kysy.

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamisajankohdasta. Palautus on asiakkaalle ilmainen vaan silloin kun on meidän vika ja mennyt väärä tuote. Muissa tapauksissa maksaa asiakkas itse palautuskulut. Peruutusoikeus koskee vain ja vastaavasti palautettavia tuotteida eli tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja  hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja. Palauta tuote vasta sitten kun olet saanut myyjältä ohjeet palautukseen.

Maksutavat

Tuotteiden maksutavaksi asiakas voi valita:

 • Suomen verkkomaksut (maksunvälittäjä Klarna)
 • Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

  Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

  https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

 • tilisiirto meidän tilille
 • käteinen (vain noutojen yhteydessä)
Kysy meiltä
menestys